ARIES Real Estate Solutions vervoegt Sweco

ARIES Real Estate Solutions (A-RES) is trots vanaf heden onderdeel uit te maken van Sweco Belgium. Het bureau heeft een sterke reputatie op het gebied van duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en kwaliteitsvolle industrie- en energieprojecten.

“Sweco sluit perfect aan bij de filosofie die we al meer dan 30 jaar voor ogen hebben bij de totaalbegeleiding en beheer van middel- tot grootschalige bouwprojecten, met bijzondere focus op de drievuldigheid die het welslagen van een project bepaalt: kwaliteit, timing en budget. We kijken er naar uit om bij die focus samen innovatieve en duurzame oplossingen aan te reiken aan onze private en publieke opdrachtgevers, en de knowhow bij onze dienstverlening nog verder uit te breiden”, zegt Luc-Georges Dubrulle, CEO van A-RES.”

“Het doet ons erg veel plezier om de getalenteerde consultants van A-RES in de grote Sweco-familie op te nemen. Hun jarenlange expertise in onder meer project-, planning- en kost-management, programmatie, en algemene vastgoedconsultancy is een ware troef voor onze Buildings divisie. Via onze one-stop-shopbenadering bieden we nu al een antwoord op de multidisciplinariteit en complexiteit van hedendaagse bouwprojecten. Vandaag én morgen zullen we onze klanten exact de juiste expertise voor hun specifiek project aanbieden”, zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.”

www.swecobelgium.be

A-Res en Sweco

Van links naar rechts: Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Luc-Georges Dubrulle (CEO A-RES), Roel Dehoorne (COO A-RES) en Vicky De Bollen (Director Finance, Facility & Legal, Sweco Belgium)

Foto: © Caroline Monthaye

Share
Posted in Team, Varia |

Comments are closed.