Nieuw waterzuiveringsstation (AQUIRIS), Brussel

A-RES was responsible for the design of a large part of the new water purification station in Brussels-North for Aquiris.

The project included the construction of a new plant lf for the depollution/treatment of waste water for a population of 1.100.000 inhabitant-equivalents, the construction of a 6.5 km sewage collector along the left bank of the Willebroek Canal and the connection of the plant with the existing sewage network. Given the industrial character of the zone, a contemporary approach was adopted The architectural entity that was created is entirely enclosed and appears as a compact set of industrial buildings.

Opdracht A-RES:
Architectuur

Oppervlakte:

Budget:

Ontwerper: A-RES

Share
Posted in Referenties |

Comments are closed.