A-RES zal aanwezig zijn op de VTK JOBFAIR

A-RES neemt voor de eerste maal deel aan de jaarlijkse Jobfair georganiseerd door de studentenvereniging VTK. De beurs vindt plaats in het ICC Gent op 27 februari 2018 tussen 14 en 19u.

Ben je geboeid door de vastgoed- en architectuurwereld alsook door de technische uitwerking van een bouwproject? Bezoek onze stand tijdens de VTK Jobfair en wie weet vervoeg jij binnenkort het jonge team A-RES in onze mooie kantoren te Gent!

Bezoek ons! (2)

Share
Comments Off on A-RES zal aanwezig zijn op de VTK JOBFAIR

Nieuw project te Brussel: CUSL

saint lucAls onderdeel van hun strategisch plan “Saint-Luc 2025” lanceerde het CUSL (Het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc in het Brusselse) een openbare aanbesteding voor de renovatie en de heropbouw van het hoofdgebouw van het ziekenhuis.

A-RES werd voor dit omvangrijk project samen met de firma’s Advisers en Amirato aangeduid als assistent tot de bouwheer. Onder de noemer A3, zal A-RES onder meer instaan voor het projectmanagement en de bewaking van kwaliteit en planning.

Het gebouwencomplex zal tegen 2025 worden omgevormd tot een ruimtelijk kwalitatief en functioneel modern academisch ziekenhuis en is een ontwerp van de hand van VK Architects & Engineers.

Comments Off on Nieuw project te Brussel: CUSL

Jaarlijks bouwverlof tijdens de eindejaarsperiode

Screen Shot 2017-12-22 at 13.48.17

A-RES gaat er even tussenuit wegens het jaarlijks bouwverlof tijdens de eindejaarsperiode. Onze kantoren zijn gesloten van 25 december tot 8 januari, maar we blijven telefonisch bereikbaar voor hoogdringendheden. Geniet van uw (bouw)verlof!

Comments Off on Jaarlijks bouwverlof tijdens de eindejaarsperiode

A-RES op zoek naar jong potentieel op Bouwkundebeurs

Op woensdag 8 november 2017 vond in het ICC Gent de jaarlijkse Bouwkundebeurs plaats. De jaarlijkse jobbeurs georganiseerd door de technische studentenvereniging Poutrix, geeft toekomstige Ingenieurs Bouwkunde de kans om met potentiële werkgevers te netwerken en zich te informeren over jobkansen.

A-RES was één van de vierentwintig bedrijven die studenten van tekst en uitleg voorzag omtrent hun manier van werken. Met ons team kijken we terug op een boeiende en gezellige avond. Gezien de continue groei van A-RES en een uitbreiding van onze opdrachtenportefeuille, zijn wij steeds op zoek naar jonge talenten die het dynamisch team kunnen versterken.

We wensen alle ingenieurs in spe succes met hun carrière!

IMG_0225

Comments Off on A-RES op zoek naar jong potentieel op Bouwkundebeurs

Erkenning voor De Krook

De Krook, de nieuwe stadsbibliotheek  van de stad Gent en thuishaven voor de Universiteit Gent en Imec, heeft er andermaal een erkenning bij.

De Britse openbare omroep BBC beschrijft het gebouw, dat openging voor het publiek in maart 2017, als één van de tien mooiste bibliotheken ter wereld.
De nieuwe stadsbibliotheek vormt een sterk contrast met de andere historische monumenten die Gent rijk is, en doet een voormalige ‘no-go zone’ herleven. De strakke metaalstructuur, in een verwaarloosde hoek aan de waterkant, verbindt het stadscentrum met de kunstwijk. Je kan je er zelfs aan 3D printen wagen!’

Hier heeft A-RES, als gedelegeerd bouwheer en in het team A-RES – ADVISERS, zeven jaar intens en met veel werkvreugde aan gewerkt!

De Krook - A-RES

Bron artikel -1: http://www.bbc.com/culture/story/20170915-ten-of-the-most-beautiful-modern-libraries-in-the-world
Bron artikel -2: http://www.standaard.be/cnt/dmf20171012_03127505?utm_source=standaard&utm_medium=social&utm_campaign=send-to-a-friend
Posted in Project management, Waalse Krook - Gent | Comments Off on Erkenning voor De Krook