Jaarlijks bouwverlof tijdens de eindejaarsperiode

Screen Shot 2017-12-22 at 13.48.17

A-RES gaat er even tussenuit wegens het jaarlijks bouwverlof tijdens de eindejaarsperiode. Onze kantoren zijn gesloten van 25 december tot 8 januari, maar we blijven telefonisch bereikbaar voor hoogdringendheden. Geniet van uw (bouw)verlof!

Share
Comments Off on Jaarlijks bouwverlof tijdens de eindejaarsperiode

A-RES op zoek naar jong potentieel op Bouwkundebeurs

Op woensdag 8 november 2017 vond in het ICC Gent de jaarlijkse Bouwkundebeurs plaats. De jaarlijkse jobbeurs georganiseerd door de technische studentenvereniging Poutrix, geeft toekomstige Ingenieurs Bouwkunde de kans om met potentiële werkgevers te netwerken en zich te informeren over jobkansen.

A-RES was één van de vierentwintig bedrijven die studenten van tekst en uitleg voorzag omtrent hun manier van werken. Met ons team kijken we terug op een boeiende en gezellige avond. Gezien de continue groei van A-RES en een uitbreiding van onze opdrachtenportefeuille, zijn wij steeds op zoek naar jonge talenten die het dynamisch team kunnen versterken.

We wensen alle ingenieurs in spe succes met hun carrière!

IMG_0225

Comments Off on A-RES op zoek naar jong potentieel op Bouwkundebeurs

Erkenning voor De Krook

De Krook, de nieuwe stadsbibliotheek  van de stad Gent en thuishaven voor de Universiteit Gent en Imec, heeft er andermaal een erkenning bij.

De Britse openbare omroep BBC beschrijft het gebouw, dat openging voor het publiek in maart 2017, als één van de tien mooiste bibliotheken ter wereld.
De nieuwe stadsbibliotheek vormt een sterk contrast met de andere historische monumenten die Gent rijk is, en doet een voormalige ‘no-go zone’ herleven. De strakke metaalstructuur, in een verwaarloosde hoek aan de waterkant, verbindt het stadscentrum met de kunstwijk. Je kan je er zelfs aan 3D printen wagen!’

Hier heeft A-RES, als gedelegeerd bouwheer en in het team A-RES – ADVISERS, zeven jaar intens en met veel werkvreugde aan gewerkt!

De Krook - A-RES

Bron artikel -1: http://www.bbc.com/culture/story/20170915-ten-of-the-most-beautiful-modern-libraries-in-the-world
Bron artikel -2: http://www.standaard.be/cnt/dmf20171012_03127505?utm_source=standaard&utm_medium=social&utm_campaign=send-to-a-friend
Posted in Project management, Waalse Krook - Gent | Comments Off on Erkenning voor De Krook

Relatie met de academische wereld

Op de Universiteit Gent en specifiek de faculteit Ingenieurswetenschappen in het  Laboratorium Magnel wordt de huidige sterkte van de eerste nagespannen balken ooit in België getest.
De balken van 24 meter lang zijn door Professor Magnel in de jaren 1948 toegepast op de UCO-site te Gent!

22494796_10213086838557600_425943263_oFoto: Test opstelling in Laboratorium Magnel

Bron Foto: UGent – Poutrix – Lien Chiau
 

A-RES is trots te hebben mee gewerkt aan de heropwaardering en reconversie van de UCO-site te Gent i.s.m. vzw SEC-Gent – stadsontwikkelingsbedrijf SoGent – stad Gent – Trans stedenbouw & architectuur – Util.

20160906_090915_Richtone(HDR)Foto: Afbraak deel UCO-gebouw tijdens uitvoering

Bron Foto: A-RES –  Mathieu Verheecke
Posted in Varia, Vernieuwbouw UCO - Gent | Comments Off on Relatie met de academische wereld

Uitbreiding team

Vanwege de toenemende opdrachten wenst het jong en dynamisch van A-RES zich op korte termijn te versterken met enthousiaste collega’s.

De openstaande vacature voor Senior Project Manager en Junior Project Manager zijn te vinden op volgend menu.

Meer info -> jobs@a-res.be

Posted in Team | Comments Off on Uitbreiding team